top of page

VORES UDGIVELSESPROFIL

Hos Forlaget Pantanal udgiver vi først og fremmest klimafiktion. Det er vores passion. Men vi udgiver også samfundsrelevant skønlitteratur med nerve. Om vi udgiver én eller fem bøger per år betyder ikke så meget, så længe vi brænder for det, vi udgiver. 

Har du lyst til at udgive dit mesterværk på vores forlag, så send først en kort synopsis til info@pantanal.dk - så vender vi hurtigt tilbage, om vi har lyst til at læse med. Har vi også lyst til at udgive bogen på vores forlag, giver vi sammen med tilsagnet om medudgivelse også et finansielt tilbud vedrørende tilblivelsen.

HVAD TILBYDER VI?

Vi tilbyder at stå for alt det praktiske, herunder redaktørarbejdet, korrekturlæsning, design & opsætning, e-bog, indsendelse til DBC og Det Kongelige Bibliotek, samt trykning og distribution. Derudover sender vi nyhedsbrev ud til de af landets boghandlere, der har skrevet sig op til vores nyhedsbrev, og vi forsøger at få mindst fem bogbloggere til at anmelde udgivelsen.

Vi tilbyder også basal markedsføring i form af opslag på vores egne sociale medier, herunder Instagram, Facebook og Linkedin, ligesom vi kan tilbyde sponsoret indhold på Facebook og Instagram efter aftale og per tilbud. Vi er dog ikke eksperter på området og kan ikke garantere effekten i forhold til omkostningen.

Forlaget Pantanal kan deltage på bogmesser i det omfang det giver mening økonomisk. I så fald medbringes alle forlagets bøger til salg. 

Da du selv er med til at finansiere bogen tilbyder vi en helt åben priskalkule og royaltyberegning. Det gør vi fordi, vi godt ved, at de fleste i dag er i stand til selv at udgive en bog, men af og til er det bedre at gøre det via et forlag, som deler samme interesse og passion som en selv.

HVAD SKAL DU SELV GØRE?

I redaktionsprocessen skal du være åben og modtagelig, og du skal arbejde målrettet med at gøre din bog så god som muligt. Selv om vi har en ekstern korrekturlæser, skal du også selv gennemlæse din bog ad flere omgange, så vi er helt sikre på at vi i fællesskab har fundet de fleste fejl, der måtte være.  

Når bogen er udgivet skal du være så aktiv omkring dit eget bogsalg som overhovedet muligt. Det gælder på dine egne sociale medier, i debatindlæg i aviserne og med artikeloplæg til magasinerne. Du må også gerne besøge boghandlerne og forsøge at sælge dine egne bøger ind. Får du mulighed for at deltage på bogmesser, så bør du gøre det. 

bottom of page